Щастлив съм да споделя, че ще изнеса презентация на конференцията IT CAMP 2016 в Клуж, Румъния на 26 – ти и 27 – ми май. IT Camp е една от най – важните технологични конференции в Румъния и за мен е привилегия да бъда поканен на събитието!

Темата е „Live Presentation Transformation: From Boring to Effective” и планът е да направя нещо неочаквано и малко нестандартно. Искам да споделя и наистина да покажа подход, който всеки презентатор може да използва, когато подготвя слайдовете си. Това ще бъде същият подход, който ние от 356labs използваме и преди да си помислите, че това включва графичен дизайнер – не, не е така. Тази сесия е за хора с 0 опит в графичния дизайн, но искащи да станат по – добри презентатори и търсещи начини да създадат нещо различно от типичните скучни слайдове, които за жалост все още виждаме по целия свят.

Очаквам с нетърпение да прекарам 3 дни в Румъния, а това ще бъде и първата международна презентация за 356labs!

Новини и материали очаквайте след края на събитието…

Ъпдейт: Екипът на IT Camp публикува интервю с мен. Може да го прочетете тук, на този линк!

Ъпдейт 2: Записах представящо видео на моята сесия. Гледайте го тук и в случай, че сте един от присъстващите и четете това, заговорете ме, когато ме видите на конференцията. Бих се радвал да се запознаем!

Ъпдейт 3: Няколко дни след като се върнах от Румъния, мога уверено да кажа, че това беше едно от най – добрите събития, на които съм говорил. Организацията, мястото, публиката, сесиите и вниманието към детайла във всеки един аспект бяха на изключително ниво. Около 60 – 70 души дойдоха за сесията ми, а това е доста приличен брой за презентационна тема на ИТ събитие с 5 паралелни направления! Любимият ми момент от моята сесия със сигурност е този и за всички Вас, които бяхте в залата – обещах ви материали и ви ги връчвам. Всичко, което показах и споделих е отдолу! Отново благодаря на екипа на IT Camp 2016 за поканата и се надявам да се видим отново и следващата година!

Сайтове за висококачествени снимки: (Creative Commons 0 – не е нужен никакъв принос!)
Pexels
Pixabay
More Photos

Сайтове със свободни шрифтове:
FontSquirrel
More Fonts

Сайтове за безплатни икони:

IconFinder
More Icons

Live Presentation Transformation: From Boring to EffectiveBoris Hristov

Bad SlidesBoris Hristov

Effective SlidesBoris Hristov

Want more presentation tips?


I have read and understood the Privacy Statement of 356labs.

*You can unsubscribe at any time!